I disse Coronatider holder hele verdenssamfundet vejret og krydser fingre for, at vi kommer ud på den anden side med et minimum af tab af liv og økonomi. 

Når vi forhåbentlig har fået bekæmpet COVID19-virus og kan begynde at se fremad igen, så er der nok ingen tvivl om, at det økonomiske aftryk bliver til at få øje på. 

Derfor kan det være en god idé at bruge perioden i øjeblikket, hvor vores sociale omgang er sat på pause, til at kigge lidt på nogle af de ting, mange af os ikke lige får gjort i den almindelige travle hverdag. Der er nok ingen tvivl om, at vi alle, unge som gamle, privat som erhverv, kommer til at lide et økonomisk tab ovenpå Corona-krisen, i enten den ene eller anden forstand. Så hvorfor ikke kigge lidt på, om der er steder, hvor vi kan optimere vores egen økonomi?

Skift til LED lysrør armatur

Selvom LED-belysning efterhånden har været på markedet i en del år, er der fortsat mange både private og erhverv, der enten har gamle lysstofrør siddende, eller generelt blot kunne skifte belysningen til smartere, mere stilren og energibesparende LED-løsninger, herunder led armatur fra PlusLED, som du kan finde på https://www.plusled.dk/led-armatur.html. I dag er LED-armatur en billig og super god løsning til oplysning af både større rum til både kontor, værksteder, garage og i privaten. 

Fordelene

Fordelene er først og fremmest, at LED-armaturer typisk kan spare dig for over halvdelen af elforbruget i forhold til gammeldags lysstofrør. 

Dertil er et LED-armatur lavet, så armatur og LED er integreret i ét. Det er smart, da det er nemmere at sikre, at det overholder den rette IP-klasse, hvis fx armaturet skal være vandtæt, fordi armaturet så ikke skal kunne åbnes. 

Hertil kommer mange LED-armaturer, fra fx PlusLED, med nemme opsætningsløsninger, hvor man blot monterer med små beslag og monteringsskruer, som armaturet klikkes ind i, og så kan de typisk serieforbindes nemt med tilhørende kabler, så man kan sætte mange op sammen uden flere udtag. Dette gør det meget nemmere at arbejde med, end gammeldags lysstofrør med armatur, rør og glimtænder. 

Uanset hvad behovet er, så findes der et LED-armatur til det hele. Varm hvid til indendørs brug under køkkenskabene, eller koldere hvid til arbejdsloftet, der giver noget rigtig godt arbejdslys til de lange arbejdsdage. Og så tænder det, så snart man trykker på kontakten, og LED-armaturet flimrer og larmer ikke, som gamle lysstofrør er kendt for. 

LED-armaturer har også en meget længere levetid end gammeldags lysstofrør, så du slipper for at skulle døje med at skifte og bortskaffe de gamle lysstofrør af glas, når de ikke virker mere. 

Hvis man blot finder en god forhandler af LED-armaturer, så kan man virkelig få belysning af højeste kvalitet til billige penge, hvor tilbagebetalingstiden er kort på investeringen. Derfor vil det give mening for de fleste, og når lys er noget, man skal bruge hver dag, hvorfor så ikke få optimeret til bedste og billigste løsning på markedet, så man både kan spare penge på elregningen og hjælpe med til en grønnere verden og mindske Co2-udslippet?