Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der lige for tiden foretager en af de største beslutninger i deres liv.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til de boliger, vi betegner som værende vores trygge base.

Det er nemlig en tendens, at der er flere, der flytter og køber deres drømmehjem, for på den måde at komme til at bo et sted, som går i tråd med drømme, ønsker og behov samt krav og forventninger til et godt hjem.

Vil du væk fra vindmøllerne?

Og det kan derfor være, at du er en af dem, der også lige nu gør alt, hvad der står i din magt for at få solgt din bolig på blandt andet Amager. Der er nemlig mange boliger til salg i dette område på nuværende tidspunkt. Og det er der især én grund til.

Der er nemlig blevet sat nogle store vindmøller på Amager, og som med alle andre steder i verden har det betydning for de boliger, der er berørte blandt andet af udsynet og lyden fra de store vindmøller.

Efterspørgslen er faldet markant

Det betyder, at der er mange, der gerne vil et andet sted hen, hvor de kan finde den ro og det udsyn, de før kunne nyde godt af. Eller også vil de bare gerne væk fra vindmøllerne, fordi de ikke bryder sig om at bo i nærheden af dem.

Mange flytter derfor, og det betyder, at der er flere boliger til salg på Amager, end der tidligere har været – og det også til en lavere pris, end man ellers ville have forventet i den del af byen. For med de gener, der udspringer fra vindmøllerne, er efterspørgslen nemlig faldet for området.

Indstil dig på en lavere pris en ventet

Det betyder, at du ikke kan få nær så meget for dit hjem, som du tidligere har kunne. Og derfor skal du affinde dig med en lavere pris. Det betyder, at du måske er nødt til at gå på kompromis med det nye sted, du skal hen, simpelthen fordi du ikke har den økonomi, som der er behov for, førend du kan flytte.

Inden du sætter din bolig til salg, er det derfor vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring den pris, du gerne vil have, og at du får lavet en god salgsvurdering af en professionel ejendomsmægler på Amager. På den måde vil du nemlig ikke blive negativt overrasket.

Du kan overveje om der er nogle renoveringsprojekter der kan betale sig for dig at udføre. Enten for at få mere for huset eller for at det bliver nemmere at sælge. Det kunne f.eks. være en hulmursisolering eller andre renoveringsprojekter.

Få større tryghed via en ejendomsmægler på Amager

Det er også noget, der giver dig en større tryghed, idet du så ved, hvilket prisleje du har at gøre godt med til det nye sted, som du skal hen.

Det viser en stor fornuft fra din side, men det er også samtidig noget, der kan gøre ondt, idet du skal se din elskede bolig solgt for langt under den værdi, den egentlig er værd og var værd, før der kom vinmøller til.