Udvid dine it-kompetencer med e-learningskurser, eller lær nye ting til din arbejdsfunktion. Fleksible online kurser tillader dig at blive bedre med skærm og mus, uanset din daglige arbejdsfunktion. Tag kurset, når det passer dig – i arbejdstiden, når chefen ønsker at udvide din it-kompetencer, eller i fritiden, når chancen for en bedre jobfunktion følger med bedre it-kompetencer.

Du kan forbedre dine kompetencer inden for it med online kurser, der kan tages i bidder eller som et samlet forløb. Du kan vælge kurser, der tager udgangspunkt i dit niveau, med indhold der henvender sig til din nuværende eller kommende arbejdsfunktion. Du behøver ikke at have forhåndskendskab til it for at tage e-learningskurser i it, det et blot en mere fleksibel, effektiv og tidsbesparende måde at tage et kursus på.

Udvidet it-kompetencer til alle niveauer

Næsten uanset funktion på en arbejdsplads kommer du ikke uden om en computer. Store og små opgaver løses dagligt foran skærmen med en mus, og det er nødvendigt løbende at holde sig opdateret inden for it.

De fleste it-kurser kan tages online som e-learning – det vil sige, kursusforløbet er individuelt og tilpasset netop dit udgangspunkt.

Måske har du aldrig arbejdet på computer før, måske har du altid siddet foran en skærm. Der findes e-learningskurser til enhver arbejdsfunktion, og uanset dit niveau har du brug for løbende ny viden for at være opdateret.

E-learning til it-kompetencer

Udbydere af e-learningskurser som Vestergaard & Co tilbyder online it-kurser inden for mange forskellige niveauer. Der kan være tale om enkelte it-programmer, som du lærer at bruge, eller flere forskellige it-programmer og -kompetencer, som kan være med til at udvide dine eksisterende it-kompetencer.

Du bestemmer selv, i hvor mange bidder og hvor hurtigt du gennemgår et online it-kursus, og du bliver løbende tjekket med kontrol af delmål og afsluttende tests. Det hjælper dig til at få det maksimale ud af kurset i forhold til dine resultater og dit tempo.

Til enhver arbejdsfunktion

Jobfunktionen med den nye tilføjelse af it-registrering i det daglige kan virke som en stor ting at overkomme for dig, der aldrig har arbejdet på en computer tidligere.

Med et basiskursus inden for it, vil du med sikkerhed indse, at det ikke er en uoverkommelig opgave, og noget som enhver medarbejder kan lære.

For den it-vante medarbejder, der får opgaver i et nyt it-program, kan et kursus i det pågældende programs funktioner og finesser være en god investering, der på sigt sparer både tid og frustrationer.

Alle niveauer kræver ny viden

Enhver medarbejder kan få nytte af udvidede kompetencer inden for it.Et online kursus kan tilpasses en travl hverdag, så det hverken går ud over arbejdsopgaverne eller fritiden, når nye kompetencer skal erhverves. Vælg den fleksible online løsning med e-learningskurser.