Når det kommer til boligindretning, er der mange, der er udfordrede. Det kan være fordi lokalet er meget små, meget stort, eller de bare føler sig en smule fantasiløse, når de pludselig står overfor et rum fyldt med muligheder. 

Hvis du også har en bolig, som du ikke er helt tilfreds med – måske føles den tom, eller måske passer den bare ikke til din stil – så skal der faktisk ikke alverden til, før du kan gøre den helt utroligt hyggelig. Det handler blot om at gribe det rigtigt an, og netop det kan du læse meget mere om lige her, hvor vi gennemgår nogle enkelte tips og tricks, som du kan bruge.

Brug en LED lyskæde – og brug den rigtigt

Det er klart, at der skal være lys i en bolig. De har en klar funktionel rolle; nemlig at lyse rummet op, når det er mørkt udenfor – eller selvfølgelig hvis lokalet ikke har adgang til naturligt sollys.

Men i virkeligheden behøver funktionalitet ikke kun at være funktionelt. Hvis du i stedet tænker over, hvordan du gerne vil bruge lyset, så det også har en dekorativ effekt, så når du faktisk utroligt langt med det. 

Har du for eksempel et værelse – det kan være soveværelset – hvor lyset måske ikke altid behøver at være helt hvidt og lyst, så prøv i stedet at dekorere med gule lys. Det er mere behageligt både om morgenen og om aftenen. 

Du kan også dekorere med en led lyskæde, der ligeledes giver et mere hyggeligt og behageligt lys til rummet. Led lyskæder koster ikke ret meget, så hvis du ikke er helt overbevist om, at dette er det rette valg, så kan kontoen typisk godt klare denne fejlinvestering.

Glem ikke detaljerne

Detaljerne i boligen må du endelige ikke glemme; det er nemlig på den måde, at mange kommer til at mangle den hyggelige fornemmelse. Led lyskæder er den perfekte måde at skabe hygge på, men vi kan heller ikke komme udenom, at det er en lille detalje, og det derfor er nemt at glemme dem – men det er en skam!

Led lyskæder passer ind overalt. På altanen er de for eksempel helt perfekte, men det kan de også være bag sofaen eller sengen, eller du kan have en led lyskæde nede i en lille glaskrukke for at det ligner en lanterne.

Mulighederne er mange, og det handler blot om at være kreativ.