Der bliver flere og flere husejere i Danmark, og det er en positiv udvikling. Især unge mennesker prioriterer at købe et hus tidligt, så man har de bedste forudsætninger for at kunne skabe trygge rammer for en fremtidig familieforøgelse.

Har du og din partner købt et hus af ældre dato, kan det være, at det kræver en renovering, før I skal have børn, mens man også kan have lyst til at renovere huset, når børnene er flyttet hjemmefra.

Et rum som mange glemmer, er bryggerset. Rummet kan man ofte komme til at overse, da det mest af alt skal være praktisk og nemt, men man kan sagtens gøre det til et lækkert rum, hvor man har lyst til at være.

Mangler du inspiration til, hvordan I finder frem til de bedste løsninger for jer i forhold til jeres bryggers, så kan du få tips og tricks herunder.

Sørg for at bryggerset passer ind i jeres stil

Vælger man kun at renovere dele af huset, kan det være svært at skabe en rød tråd igennem rummene. Måske hænger farverne ikke sammen, eller måske er der ikke indrettet med de samme træsorter og i den samme indretningsstil.

Sørger man dog for, at rummene har en rød tråd i hele huset, sikrer man, at huset virker mere gennemført.

Derfor kan det også være en stor fordel at få bryggerset tilpasset til resten af huset. Eksempelvis kan man vælge en vaskesøjle, som kan gemmes væk, eller måske har man brug for meget plads til at kunne hænge tøj op til tørring.

Et bryggers er nemlig et praktisk rum, som de færreste børnefamilier har lyst til at undvære. I rummet kan man også hænge beskidt tøj ud, mens man også har nemmere ved at rengøre beskidte sko uden at skulle slæbe dem igennem hele huset først.

Hos AUBO kan I søge inspiration til, hvordan man kan skabe et lækkert bryggers, som ikke bryder med resten af huset. AUBO kan hjælpe jer med alt fra indretning, farver, møbleringer og meget andet, så I kan få vejledning igennem hele processen.

Bliv eksempelvis klogere på drømmebryggers fra AUBO for at komme tættere på den rette løsning for jer, så I kan få det bryggers, I altid har drømt om.

Vælg materialer med omhu

Når man skal indrette et bryggers, vil man hurtigt opleve, at der er mange forskellige materialer at vælge imellem.

Hos AUBO har man muligheden for at vælge materialer med omhu, så man får skabt sig et bryggers, som kan opfylde alle ens behov og krav, men som samtidigt også er slidstærkt, pænt og praktisk. Kvaliteten er altså ikke noget, man skal gå på kompromis med, når man skal vælge det rette bryggers.

Ikke nok med at man skal huske at vælge kvalitetsmaterialer, når bryggerset skal bygges og indrettes – man skal også sørge for, at man får fat i nogle eksperter, som kan guide en på rette vej, hvis man er i tvivl om materialevalg eller den rette indretningsløsning i rummet.

Eksperter og fagpersoner kan som regel guide en videre, hvis man er i tvivl om, hvor det er bedst at placere vaskesøjlen, mens de også kan hjælpe med farver, materialevalg, indretning, rådgivning og mere til.

Når I skal renovere bryggers, er det derfor vigtigt, at I har gjort jer nogle tanker om projektet i forvejen, så I sammen med en fagmand fra AUBO kan finde frem til den løsning, der ville passe jeres familie bedst.

Klik ind på linket hvis I er interesseret i mere information samt inspiration fra og hos AUBO og kom et skridt tættere på mål.