Arbejdsopgaverne er ikke nye – de har altid været der – men uddannelsen er. Erhvervsuddannelsen til anlægsstruktør er en ungdomsuddannelse, der samler alle de opgaver, der foregår på byggepladsen, inden selve byggeriet går i gang. Vælger du at blive én af de første på byggepladsen med denne uddannelse, kan du selv være med til at præge, hvordan din arbejdsdag skal se ud.

Vær med til at skabe jobbet som anlægsstruktør – bliv en af de første håndværkere på byggepladsen med denne erhvervsuddannelse: skideligeglad.dk/uddannelse-med-loen.

Når eksisterende arbejdsopgaver samles under ét job med en uddannelse i bagagen, så bliver der pludseligt rykket lidt rundt på arbejdsfordelingen på byggepladsen. Det kan blive din fordel, når du kommer ud i praktik i forbindelse med din uddannelse til anlægsstruktør eller kommer ud i job efter endt uddannelse.

Skab din egen arbejdsdag

Chefen bestemmer naturligvis, men med en helt ny erhvervsuddannelse i hånden, kan du som en af de nye anlægsstruktører på byggepladsen sætte dit præg på, hvordan din arbejdsdag kan se ud. Arbejdsopgaverne, der ofte har været delt ud på flere forskellige personer, er nu pludseligt samlet under dit ansvar, og det giver dig chancen for at påvirke f.eks. rækkefølge, prioritering og arbejdsgang.

Respekt for det gamle

Den gamle arbejdsfordeling på en byggeplads – inden uddannelsen til anlægsstruktør kom til verden – har tjent sit formål i mange år og fungeret godt for de forskellige jobfunktioner.

Arbejdsopgaverne, der nu kan placeres hos dig som den nye anlægsstruktør, er indtil nu sikkert blevet udført af flere forskellige og passet ind efter deres arbejdsdag.

Som anlægsstruktør er det ikke din opgave at ændre på arbejdsgange eller opgaver, men at tilpasse din funktion til projektet og teamet.

Lær af de erfarne på byggepladsen, og tilføj din nye viden som anlægsstruktør til udførslen af dine arbejdsopgaver.

Som én af de første håndværkere på byggepladsen med denne erhvervsuddannelse handler det om at vise dit værd i hårfin balance med de eksisterende arbejdsgange. Måske vil chefen beholde nogle af opgaverne hos de øvrige jobfunktioner, måske får du mulighed for at få nye og andre opgaver ind som anlægsstruktør.

Bliv den nye favorit

Uanset om du er den første anlægsstruktør, eller byggepladsen tidligere har haft erfaring med denne nye erhvervsuddannelse, så har du som ’den nye på pladsen’ chancen for at blive alles favorit.

Klargøring og forarbejde til et byggeprojekt er tidskrævende, og med en uddannelse som murer eller tømrer er det måske ikke lige dér interessen ligger. Du kan med andre ord blive den, der løser de opgaver, som de andre helst er fri for.

Med en erhvervsuddannelse som anlægsstruktør er du klædt på til lidt af hvert og kan tage de opgaver, der er behov for.

Det giver glæde for andre og tilfredsstillelse for dig selv at være den, der tager sig af de opgaver, som de andre ikke har tid til.

Få en afgørende funktion på holdet på byggepladsen, og få lov til at bruge hænderne og ekspertise til at bruge de store maskiner til gavn for projektet og kollegaerne.