Det kan hurtigt virke uoverskueligt og omfattende at skulle renovere og istandsætte din bolig. For hvor får du mest værdi for pengene, når det er ved at være tid til forårsforbedringer eller salg af bolig? Det kan du finde ud af ved at læse med her, hvor vi giver dig to kosmetiske løsninger, der ikke koster en formue, men med garanti vil få din bolig til at stå skarpere.

Der skal ikke sås nogen tvivl om, at hovedrengøring, blanke gulve og spejle gør en verden til forskel, når du vil pifte din bolig op. Vil du gøre noget godt for helhedsindtrykket af din bolig, er det imidlertid oplagt, at du får vasket dine vinduer og renset din facade, inden ejendomsmæglere kommer på besøg, eller sommeren skydes i gang. Læs med her, hvor vi forklarer, hvorfor og hvor du kan finde professionel hjælp til din bolig.

Facaderens og vinduespudsning kan gøre en verden til forskel

Facaderens og vinduespudsning er måske ikke det første, du har i tankerne, når du får besøg af gæster, ejendomsmæglere eller klarer forårsrengøringen indenfor såvel som i udenfor – og det er ærgerligt! De to kosmetiske løsningerne vil nemlig få din bolig til at stå meget skarpere, uden at det koster dig en formue.

Nogle gange er det svært at finde ud af, hvad der mangler at blive ordnet, når boligen – skønt flere timers have- og husarbejde – stadig ser en smule trist og rodet ud. Kigger du boligen efter i sømmene, vil du formentlig hurtigt opdage, at det blandt andet skyldes, at facaden har mistet sin farve, og at lyset fra haven knap nok kan trænge gennem vinduerne.

Vil du gøre noget godt for din bolig og dens helhedsindtryk? Så kan du med fordel læse mere om facaderens her: https://www.ingen-alger.dk/facaderens/.

Vinduespudsning kan du for så vidt klare selv. Men inden du kaster dig ud i farlig vinduespudsning på første, anden eller femte sal, er det en god idé at undersøge, om der ikke findes en lokal vinduespudser der, hvor du bor. Bor du på Sjælland, kan du for eksempel kontakte en lokal vinduespudser i Ringsted og få dine vinduer pudset på professionel vis.

Spar penge med facaderens og vinduespudsning       

De danske vejrforhold gør det svært at undgå, at alger, skidt og snavs sætter sig fast på din boligs facade og mange vinduer. Dette gør ikke alene husets udtryk og farve mindre skarp – bliver algerne og mosset siddende for længe, risikerer du, at husmuren skal pudses op på ny og repareres af flere omgange.

Det samme gør sig gældende for dine vinduer, hvis ruder og vinduesrammer hurtigt bliver beskidte og slidte, når det regner. Ud over at det selvfølgelig er irriterende, at du ikke kan se ud ad vinduerne, kan snavset i sidste ende også være med til at forkorte din vinduers levetid.Der er derfor mange penge at spare på fremtidige reparationer, når du vælger at rense din boligs facade eller vinduer. For slet ikke at tale om, at de kosmetiske løsninger vil få din bolig til at stå skarpere og stige i værdi, uden at det koster dig en formue.